Tot comença quan rebem un correu on uns professors de l’institut de Cabanes ens demanen permís per utilitzar “No Estàs Sol” a un libdub contra l’assetjament escolar. Nosaltres, evidentment, encantats. Després de veure el resultat i tot el treball que tant professors com alumnes havien fet amb la nostra cançó, pensem que podria ser molt bona idea anar allà a tocar.
‡

 

Vídeo resum del fantàstic dia a Cabanes (Castelló)

Ho vam proposar i, com no podia ser d’altra manera, els professors van pensar que era una idea genial. Van organitzar una sorpresa per als alumnes fent-los creure que anaven a entrevistar-nos via skype i van preparar també tres de les nostres cançons sense saber que nosaltres aniriem per a tocar-les amb ells (T’he Buscat, Balla i No Estàs Sol).
dav

Així ens anàrem cap a l‘I.E.S. Cabanes sense saber molt bé què anava a passar. Els alumnes tenien les partitures de les cançons que els haviem enviat i sabiem que les estaven preparant, però no esperàvem allò.

@

Entrar a aquell gimnàs i sentir-nos tan aclamats i tan volguts però sobretot veure totes aquelles cares. I veure després com els alumnes tocaren les cançons amb nosaltres fins i tot amb balls.

 

IMG-20170616-WA0055

Ha sigut una experiència d’allò més gratificant i per això volem donar les gràcies a tot el professorat que ens ha acollit amb els braços oberts i especial a Imma i a Maria, que han sigut les principals impulsores de l’esdeveniment.
IMG-20170616-WA0061
També a tots els alumnes i a tothom que ho ha fet possible. Desigtem que passeu un molt bon estiu i que encareu el futur amb alegria, que de segur serà formidable!
 IMG-20170616-WA0054
Sou tots un regal per nosaltres!

Lipdub IES Cabanes contra l’assetjament escolar

Ens veiem prompte!